Vår Skilsø 35 Panorama

Båten anlände i början av mars 2021. Som synes på markslasket var det tur att den var inplastad...


Första utflykten efter sjösättning sommaren 2021 (Sjöbo, Vättern)

Tanken var först att inte lägga upp någonting om vår nya båt på hemsidan eller nätet. Men efter önskemål och påtryckningar så kommer här att hamna en del i alla fall.
Vissa saker som vi visar kan man få monterat direkt från varvet, men som vi av olika skäl ändå valt att färdigställa själva. Men sedan är vi ju fulla av egna ytterligare idéer, och dessa måste ju provas.

Till skillnad från NB870-bygget kommer dock ambitionsnivån på dokumentation denna gång vara betydligt lägre. På denna och följande sidor kommer mest det färdiga resultatet att visas, inte alla detaljer på vägen dit. Inte heller kommer allt vara i kronologisk ordning eller med exakta datum. Men kanske ger det dig ändå inspiration och idéer på lösningar och andra saker man bara måste ha i en båt.....;-)

Bilderna nedan visar mest detaljer. Kika gärna på Viknes hemsida för mer övergripande bilder och data på båtmodellen. Observera att en båts standardutförander kan justeras över tid, så det som nedan beskrivs som "originalutförande" är vad som gällde våren 2021. Varvet kan ha modifierat/förbättrat sakerpå S35 sedan dess.

Projekt och bilder - 2021
Projekt och bilder - 2022

Kom du hit via en sökmotor och saknar meny m.m. till vänster ?  Här är hem/startsidan.