Re: uppdateringar!

skrivet av Ingemar E. 2011-09-28 som kommentar till uppdateringar! skrivet av Peter:

Nja, det är infört lite uppdateringar på båtdagboken så sent som för en månad sedan. Men du har rätt i att det är mer glest, vilket egentligen kanske är naturligt. "Klar" blir dock båten aldrig, så rätt vad det är händer något !

Har som synes också haft ett par andra "projekt" att lägga tiden på, men båtdagboken kommer uppdateras så länge jag står på benen och idéerna finns. Är väl inte speciellt oroad för någotdera...

Flödesmätarbiten ligger lite i vila nu, för den modell som min firma sålt har det blivit svårt att få fram displayer till. Vi köper för få för att vara "intressanta". En omkonstruktion kostar rätt mycket, och rent kalkylmässigt måste ju saker gå ihop så snart man inte gör det helt på fritid och ideellt. Men OM den uppdateras så är anpassning för dubbelmontage en feature som står på listan.Svar på detta inlägg:


[ Hem/startsidan ] [ Alla meddelanden ] [ Hjälp ]

Skriv ett svar:

För att få posta inlägg måste Du skriva in de två tecknen som syns längst ner i menyn i sista rutan innan Du klickar på "skicka". Denna åtgärd gör det svårare för spamprogram att fylla forumet med skräp.
Namn:
E-mail:
Rubrik:
Kommentar:
Ev. länk:
Ev. länktitel:
Ev. bildlänk:
Kontrolltecken: